Indeling

Het huis ligt op een heuvel en heeft 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping is de entree, een wc en een gang met 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met 2 1-persoonsbedden en een stapelbed (dus 4 slaapplaatsen) en 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed. Tussen deze 2 slaapkamers in zit een badkamer met bad/douche en wastafel.

Beneden is er nog een WC en een ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed en deur naar het zwembadterras. Bij deze slaapkamer is een badkamer met douche en wastafel. Vanuit de zeer ruime woonkamer (6 x 10 meter) en de keuken heeft u een mooi uitzicht. op de Vallée du Lot. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur (grote ijskast met vriezer, magnetron, afwasmachine, oven, Senseo en een Nespresso koffiezetapparaat, melkopschuimer en mixer). Via de openslaande deuren komt u op het overdekt schaduwterras.

Zwembad

Het zwembad heeft een diepte van 1.25 meter tot 1.70 meter. Het zwembad is 5 meter breed en heeft een lengte van 8 meter. Vanaf het ruime terras heeft u prachtig uitzicht op het dorp beneden. U kunt hier in het avondzonnetje gebruik maken van de vaste barbecue. Er is ook een tafeltennistafel aanwezig.

Het huis is zeer ruim en comfortabel met ruime bedden, fijne tuinstoelen en alle apparatuur zoals TV, DVD speler en wasmachine. Het ligt helemaal vrij gelegen op 200 meter hoogte en heeft een mooi uitzicht op het dorpje Saint Parthem en de Vallée du Lot. U kunt er in alle privacy heerlijk genieten, bijkomen en ontspannen.